Goedlopende scholen gezocht!

Steeds meer scholen vinden fitte leerlingen belangrijk en stimuleren de jeugd om te sporten. Sporten met een doel, maakt het allemaal nog leuker. De MTH KidsRun van de Halve van Nijkerk zou zo’n mooi doel kunnen zijn; toegankelijk voor kinderen t/m 14 jaar, een mooi parcours en een sfeervolle finish midden op het Plein.

De Halve van Nijkerk en haar partners stellen 25 startbewijzen per school gratis ter beschikking. Extra startbewijzen kosten slechts €3 per stuk. Uiteraard hopen wij dat iedere school zoveel mogelijk deelnemers op de been weet te krijgen.

De inschrijfprocedure ziet er als volgt uit:

1. Schrijf je als school in door hier het formulier te downloaden
  2. Werf zoveel mogelijk kinderen die deel willen nemen aan de MTH KidsRun.
  3. Mail het ingevulde inschrijfformulier vóór 1 april naar info@halvevannijkerk.nl, dan komt gegarandeerd de naam op het startnummer. Alle namen die na 1 april worden opgegeven ontvangen een blanco startbewijs. Aanmelden kan tot 20 april.

Wisselbeker

Iedere deelnemende school maakt kans op de enorme wisselbeker van de Halve van Nijkerk!
Wil jij deze prachtige beker winnen? Meld zoveel mogelijk kinderen aan!

De school die in verhouding de meeste kinderen weet aan te melden mag zich een jaar lang de ‘bestlopende school’ van Nijkerk noemen en deze prachtige beker mee nemen.