Goedlopende scholen gezocht!

Steeds meer scholen vinden fitte leerlingen belangrijk en stimuleren de jeugd om te sporten. Sporten met een doel, maakt het allemaal nog leuker. De MTH KidsRun van de Halve van Nijkerk zou zo’n mooi doel kunnen zijn; toegankelijk voor kinderen t/m 14 jaar, een mooi parcours en een sfeervolle finish midden op het Plein.

Winnaars Bestlopende school van Nijkerk:
2017 Het Baken!
2018 De Maranathaschool!

De inschrijfprocedure ziet er als volgt uit:

1. Ga naar het inschrijfformulier via inschrijven
  2. Vul je gegevens in en kies jouw school bij het kopje ‘schoolnaam’.
  3. Werf zoveel mogelijk kinderen die deel willen nemen aan de MTH KidsRun.
  4. Schrijf je vóór 1 april in, dan komt gegarandeerd de naam op het startnummer. Alle namen die na 1 april worden opgegeven ontvangen een blanco startbewijs. Aanmelden kan tot 20 april.

Wisselbeker

Iedere deelnemende school maakt kans op de enorme wisselbeker van de Halve van Nijkerk!
Wil jij deze prachtige beker winnen? Meld zoveel mogelijk kinderen aan!

De school die in verhouding de meeste kinderen weet aan te melden mag zich een jaar lang de ‘bestlopende school’ van Nijkerk noemen en deze prachtige beker mee nemen.