Deelnemende business teams

Hieronder staan de teams die ingeschreven staan voor de Business Run van 2018. Doet u met uw collega’s en/of relaties mee aan de Halve van Nijkerk Business Run?

Ergoswiss
Ergoswiss doet voor het 2e opvolgende jaar mee aan de Halve van Nijkerk.

Van Deuveren & Blankestijn
Administratiekantoor Van Deuveren en Blankestijn is Vriend en deelnemer aan de BusinessRun.

Vreugdenhil
Vreugdenhil is als sponsor van de BusinessRun het best vertegenwoordigd met maar liefst zes teams!

Oogfonds
Het Oogfonds is dit jaar het Goede Doel van de Halve van Nijkerk. Hun lopers proberen zoveel mogelijk gelden bijeen te brengen. In hun teams zijn ook blinrunners met hun buddy’s opgenomen!

Bokkers Catering
Bokkers Catering is een trouwe partner van de Halve van Nijkerk. En ook wederom deelnemer aan de halve marathon!

EE Accommodations
EE Accommodaties uit Zeewolde doet in 2018 voor de eerste keer mee aan de Business Run!

MTH Accountants & Adviseurs
MTH Accountants is de sponsor van de KidsRuns. Maar ook zij zetten hun beste beentje voor bij de BusinessRun.

WPE Adviseurs & Accountants
WPE is ook een trouwe deelnemer vanaf de eerste editie!

Bieze Food Group
Bieze Food Group heeft gezondheid hoog in het vaandel staan en doet voor het 2e haar op rij met meerdere teams mee.

Hazeleger Verhuisservice
Hazeleger Verhuisservice doet in 2018 voor de eerste keer mee aan de BusinesRun!

Van der Horst Makelaars
Van der Horst Makelaars zien we vaak bij fietsevenementen, maar dit jaar ook bij de Halve van Nijkerk!

Alfa Accountants en Adviseurs
Alfa Accountants en Adviseurs doet wederom mee, dit jaar met maar liefst zes teams.

Korpershoek
Korpershoek is in 2018 wederom deelnemer Welkom terug!

Covebo
Covebo is niet alleen sponsor van de vrijwilligers maar doet ook actief mee aan de BusinessRun.
Covebo
Bouw Logistic Services
Als sponsor van de Halve Marathon verschijnt Bouw Logistic Services met meerdere business teams aan de start van Halve van Nijkerk

Co-Creatie Buro
Co-Creatie Buro ondersteunt de Halve van Nijkerk bij de vormgeving en aankleding! Maar ook laten zij zich van hun sportief kant zien met twee businessteams!
M&M The Next
Ook sponsor M&M The Next vaardigt meerdere teams af voor de business run van de Halve van Nijkerk.
Rabobank Randmeren
Rabobank Randmeren is sinds 2016 als sponsor betrokken bij de organisatie van de Halve van Nijkerk. En niet alleen als sponsor, ook de medewerkers zetten hun beste beentje voor tijdens de Halve van Nijkerk.

Ekris
Ekris verschijnt als sponsor ook aan de start van de business run met een team. De lopers uit het team gaan proberen achter de Ekris-klokauto aan te gaan.

Univé Midden-Nederland
Univé kan als sponsor niet ontbreken aan de start van de Business Run.

Leut Koffiemakers
Leut Koffiemakers doet voor het eerst onder haar eigen naam mee aan de Halve van Nijkerk!