Inschrijven business teams

Business Run-II
Voor € 150,= exclusief BTW kun je met je collega’s meedoen aan de Business Run tijdens de Halve van Nijkerk 2017. De inschrijving voor de business teams sluit op donderdag 13 april 2017. Indien je de voornamen van jou en je collega’s wilt laten afdrukken op de startnummers, schrijf je dan het team én de vul de namen van collega’s in voor 1 april 2017. Inschrijvingen na 1 april krijgen een blanco startnummer zonder voornaam erop gedrukt. Bij een wijziging in het team na 1 april, bijvoorbeeld Piet loopt i.p.v. Jan, betekent dit dat Jan een startnummer krijgt met daarop de naam Piet gedrukt. In de uitslag komt wel Jan te staan mits doorgegeven aan de organisatie.
Een business team pakket bestaat uit de volgende elementen:

• Teamfoto die digitaal wordt nagestuurd (hoge resolutie)
  • Logovermelding op de website van de Halve van Nijkerk
  • Vijf startbewijzen voor de 5km, 10km of halve marathon
  • Opname in business team klassement van de afstand waaraan je team meedoet. De eerste drie van het team zijn bepalend voor de uitslag, een team bestaat uit maximaal vijf personen
  • Vermelding door de speaker tijdens de Halve van Nijkerk 2017

Het is ook mogelijk om een of meerdere hospitality-pakket te bestellen via het onderstaande inschrijfformulier voor business teams. Een dergelijk pakket kost € 25,= exclusief BTW per persoon en bestaat uit:

• Ontvangst bij feest- en vergaderlocatie Anders in de Kolkstraat. Dit is vlak bij start / finish
  • Koffie, thee, water en een goed gevulde goodybag voor de start
  • Pastamaaltijd inclusief drie consumpties, wederom bij Anders

Tenslotte kun je het unieke shirt van de Halve van Nijkerk bestellen en daarop eventueel het logo van je eigen team / bedrijf laten drukken. Indien je hier interesse in hebt, neem dan contact op met Eddie Wassink via e.wassink@we-link.nl of 06-81153568.