Bouw Logistics Halve van Nijkerk gaat niet door op 3 oktober

Vandaag heeft de burgemeester van Nijkerk besloten geen toestemming te geven voor het organiseren van de Halve van Nijkerk op zaterdag 3 oktober a.s.

Ondanks het verlenen van de vergunning en de complimenten voor alle genomen maatregelen, acht de burgemeester de gezondheidsrisico’s te groot en kan de Halve van Nijkerk wederom niet doorgaan.

Zondag jl. heeft de organisatie achter de Halve van Nijkerk nog de VathorstRun georganiseerd en die is perfect en Corona-proof verlopen. Met deze ervaring en aangescherpte organisatorische maatregelen had de organisatie goede hoop om op verantwoorde wijze de Halve van Nijkerk te kunnen organiseren.

We begrijpen dat dit een lastige keuze is voor de burgemeester, de teleurstelling is groot. We brengen de komende dagen de schade in kaart en beraden ons op alternatieven en de toekomst van het evenement. Daarbij willen we graag onze trouwe partners/sponsoren betrekken om deze ontzettend moeilijke tijd door te komen.

Als organisatie gaan we verder in gesprek met betrokken partijen. We hopen op jullie begrip en geduld de komende dagen.

We komen op korte termijn met meer informatie over de plannen voor de 6e editie. Zodra wij meer weten, communiceren wij dit zo spoedig mogelijk via de mail, website en social media.

Mailen voor vragen over restitutie van het inschrijfgeld of het omzetten van je startbewijs heeft voor nu even geen zin. Je ontvangt zo snel mogelijk meer informatie van ons.