Deelnemende business teams

Doornhof Verzekeringen

Het team van Doornhof Verzekeringen kent lokaal bekende en ervaren lopers. Maar als team doen zij voor de eerste keer mee aan de Halve van Nijkerk.

Van Deuveren & Blankestijn

Administratiekantoor Van Deuveren en Blankestijn is Vriend en deelnemer aan de BusinessRun.

Vreugdenhil

Vreugdenhil is als sponsor van de BusinessRun het best vertegenwoordigd met maar liefst zes teams!

Bokkers Catering

Bokkers Catering is een trouwe partner van de Halve van Nijkerk. En ook wederom deelnemer aan de halve marathon!

EE Accommodations

EE Accommodaties uit Zeewolde deed in 2018 voor de eerste keer mee aan de Business Run! Zij zijn inmiddels onze ‘huisvestingspartner’ geworden en staan ook in 2019 weer aan de start!

MTH Accountants & Adviseurs

MTH Accountants is de sponsor van de KidsRuns. Maar ook zij zetten hun beste beentje voor bij de BusinessRun.

Heijmans Huizen

Heijmans Huizen is voor het eerst partner van de Halve van Nijkerk! Zij doen gelijk met 5 teams mee!

Bieze Food Group

Bieze Food Group heeft gezondheid hoog in het vaandel staan en doet voor het 2e haar op rij met meerdere teams mee.

Hazeleger Verhuisservice

Hazeleger Verhuisservice doet in 2018 voor de eerste keer mee aan de BusinesRun!

Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa Accountants en Adviseurs doet wederom mee, dit jaar met maar liefst zes teams.

Korpershoek

Korpershoek is in 2018 wederom deelnemer Welkom terug!

Covebo

Covebo is niet alleen sponsor van de vrijwilligers maar doet ook actief mee aan de BusinessRun.

Bouw Logistic Services

Als sponsor van de Halve Marathon verschijnt Bouw Logistic Services met meerdere business teams aan de start van Halve van Nijkerk.

Bouw Logistic Services

Co-Creatie Buro

Co-Creatie Buro ondersteunt de Halve van Nijkerk bij de vormgeving en aankleding! Maar ook laten zij zich van hun sportief kant zien met twee businessteams!

M&M The Next

Ook sponsor M&M The Next vaardigt meerdere teams af voor de business run van de Halve van Nijkerk.

Rabobank Randmeren

Rabobank Randmeren is sinds 2016 als sponsor betrokken bij de organisatie van de Halve van Nijkerk. En niet alleen als sponsor, ook de medewerkers zetten hun beste beentje voor tijdens de Halve van Nijkerk.

Ekris

Ekris verschijnt als sponsor ook aan de start van de business run met een team. De lopers uit het team gaan proberen achter de Ekris-klokauto aan te gaan.

Leut Koffiemakers

Leut Koffiemakers doet voor het eerst onder haar eigen naam mee aan de Halve van Nijkerk!

Univé Midden-Nederland

Univé kan als sponsor niet ontbreken aan de start van de Business Run.

BTW-nummer: NL854846670.B01
Algemene voorwaarden & Privacyverklaring