Deelnemende business teams

Ergoswiss

Ergoswiss doet voor het 2e opvolgende jaar mee aan de Halve van Nijkerk.

Van Deuveren & Blankestijn

Administratiekantoor Van Deuveren en Blankestijn is Vriend en deelnemer aan de BusinessRun.

Vreugdenhil

Vreugdenhil is als sponsor van de BusinessRun het best vertegenwoordigd met maar liefst zes teams!

Oogfonds

Het Oogfonds is dit jaar het Goede Doel van de Halve van Nijkerk. Hun lopers proberen zoveel mogelijk gelden bijeen te brengen. In hun teams zijn ook blinrunners met hun buddy’s opgenomen!

Bokkers Catering

Bokkers Catering is een trouwe partner van de Halve van Nijkerk. En ook wederom deelnemer aan de halve marathon!

EE Accommodations

EE Accommodaties uit Zeewolde doet in 2018 voor de eerste keer mee aan de Business Run!

MTH Accountants & Adviseurs

MTH Accountants is de sponsor van de KidsRuns. Maar ook zij zetten hun beste beentje voor bij de BusinessRun.

WPE Adviseurs & Accountants

WPE is ook een trouwe deelnemer vanaf de eerste editie!

Bieze Food Group

Bieze Food Group heeft gezondheid hoog in het vaandel staan en doet voor het 2e haar op rij met meerdere teams mee.

Hazeleger Verhuisservice

Hazeleger Verhuisservice doet in 2018 voor de eerste keer mee aan de BusinesRun!

Van der Horst Makelaars

Van der Horst Makelaars zien we vaak bij fietsevenementen, maar dit jaar ook bij de Halve van Nijkerk!

Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa Accountants en Adviseurs doet wederom mee, dit jaar met maar liefst zes teams.

Korpershoek

Korpershoek is in 2018 wederom deelnemer Welkom terug!

Covebo

Covebo is niet alleen sponsor van de vrijwilligers maar doet ook actief mee aan de BusinessRun.

Bouw Logistic Services

Als sponsor van de Halve Marathon verschijnt Bouw Logistic Services met meerdere business teams aan de start van Halve van Nijkerk.

Bouw Logistic Services

Co-Creatie Buro

Co-Creatie Buro ondersteunt de Halve van Nijkerk bij de vormgeving en aankleding! Maar ook laten zij zich van hun sportief kant zien met twee businessteams!

M&M The Next

Ook sponsor M&M The Next vaardigt meerdere teams af voor de business run van de Halve van Nijkerk.

Rabobank Randmeren

Rabobank Randmeren is sinds 2016 als sponsor betrokken bij de organisatie van de Halve van Nijkerk. En niet alleen als sponsor, ook de medewerkers zetten hun beste beentje voor tijdens de Halve van Nijkerk.

Ekris

Ekris verschijnt als sponsor ook aan de start van de business run met een team. De lopers uit het team gaan proberen achter de Ekris-klokauto aan te gaan.

Leut Koffiemakers

Leut Koffiemakers doet voor het eerst onder haar eigen naam mee aan de Halve van Nijkerk!

Univé Midden-Nederland

Univé kan als sponsor niet ontbreken aan de start van de Business Run.

BTW-nummer: NL854846670.B01
Algemene voorwaarden & Privacyverklaring