Startnummer afhalen

Net als voorgaande edities is het mogelijk om voorafgaand het startnummer af te halen. Het is ook mogelijk om het startpakket voor iemand anders op te halen. Afhalen startnummer kan op de volgende momenten:

Donderdag 14 april en vrijdag 15 april
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Locatie: Hal Jumbo Veltink, Molenplein 15, 3862 JL Nijkerk

Zaterdag 16 april
Tijd: Vanaf 14:30 uur
Locatie: Parkeerterrein Stadspark, aan de Frieswijkstraat.

Het programma (onder voorbehoud) van de Bouw Logistics Halve van Nijkerk 2022:

15:45 uur: Huis van Thee 10km wandelen

16:30 uur: Optiek Verkerk KidsRun 1,0km (3 t/m 14 jaar)*

16:45 uur: Optiek Verkerk KidsRun 2,0km (3 t/m 14 jaar)*

17:00 uur: Bouw Logistics halve marathon 21,1km (vanaf 18 jaar)
18:45 uur: Prijsuitreiking halve marathon

17:20 uur: Tixxy 5km (vanaf 8 jaar)
18:00 uur: Prijsuitreiking 5km

18:35 uur: Vreugdenhil 10km (vanaf 13 jaar)
19:30 uur: Prijsuitreiking 10km

* Voor de Optiek Verkerk kidsruns is er dit jaar geen prijsuitreiking, voor iedere jonge sportieveling ligt er bij de finish een herinneringsmedaille klaar.

Parcours

De finish is in 2022, gesitueerd op het Molenplein. De start- en finish liggen ongeveer 300m van elkaar verwijderd.

De startlocatie is tijdens de editie 2022 bij het Stadspark Nijkerk aan de Frieswijkstraat te Nijkerk.

Verzorgingsposten

Op de route en bij de finish zijn meerdere verzorgingsposten ingericht met water. Deze zullen worden bemand door vrijwilligers.

Prijzen

Iedereen ontvangt bij deelname aan de Bouw Logistics Halve van Nijkerk een medaille.
Ook zal er een prijsuitreiking plaatsvinden voor de 5km, 10km en halve marathon. De prijzen worden verdeeld in de categorieën mannen / vrouwen 1e prijs, 2e prijs en 3e prijs en businessrun. Alle kinderen ontvangen een bidon bij de finish.

Tijdregistratie

De tijdregistratie van de Bouw Logistics Halve van Nijkerk is in handen van RaceTimer.

Aan de bovenkant van het startnummer is een chip bevestigd. Indien je de startlijn en finishlijn passeert,
wordt dat middels deze chip geregistreerd. Hierdoor zijn wij als organisatie in staat om jouw netto-tijd
te registreren. Jouw netto tijd is de tijd tussen het moment dat je de startlijn passeert en het moment dat
je de finishlijn passeert. De bruto-tijd is de tijd tussen het startschot en het moment dat je de finishlijn
passeert. Indien je wat meer achteraan staat bij de start, is dat niet erg. Je netto tijd is immers jouw
persoonlijke tijd en gaat dus pas lopen op moment dat je zelf de startstreep passeert. We verzoeken daarom
een ieder die niet voor de overwinning loopt c.q. geen snelle loper is, niet vooraan te gaan bij de start.

EHBO

De organisatie doet er alles aan om de Bouw Logistics Halve van Nijkerk veilig te laten verlopen. Er zullen ongeveer 25 EHBO’ers actief zijn op en langs het parcours. Deze EHBO’ers zijn verdeeld over vaste en mobiele posten. Daarnaast zet de organisatie een tiental AED’s in langs het parcours.

Parkeren

Gratis parkeren is mogelijk nabij het centrum van Nijkerk. Vanaf de parkeerplaatsen aan de Ampèrestraat en Ohmstraat is het ongeveer 900m lopen naar de start en finish in het historisch centrum van Nijkerk.

Algemene voorwaarden

Raadpleeg hier onze algemene voorwaarden

Onderdeel van stichting Run#033
Halve van Nijkerk