Regulier

€12,50 –Rabobank 5KM
€15,00 –Vreugdenhil 10KM
€20,00 –Bouw Logistics halve marathon

Mocht het onverwachts voorkomen dat je niet meer mee kan doen dan is het mogelijk om je inschrijving t/m 13 september voor €3,50 te annuleren. of om je startnummer door iemand anders over te laten nemen. Is dit het geval, laat de organisatie het dan weten zodat er in de uitslagen wel de goede naam komt te staan.

Na 13 september kan het startnummer niet meer geannuleerd worden. Het is dan alleen nog mogelijk om je startnummer over te dragen. Houd er rekening mee dat jouw naam nog wel op het startnummer staat. bijvoorbeeld Piet loopt i.p.v. Jan, betekent dit dat Jan een startnummer krijgt met daarop de naam Piet gedrukt. In de uitslag komt wel Jan te staan mits doorgegeven aan de organisatie

Bibbits

Met deze bibbits bevestig je het startnummer vast op je t-shirt zonder dat er iets beschadigt. Door de krachtige magneten ben je ervan verzekerd dat je startnummer goed vast blijft zitten!

Limited edition Hardloopshirt

Bestel het limited edition running shirt bij je inschrijving en kom geheel in style over de finish!

Algemene voorwaarden

Raadpleeg hier onze onze algemene voorwaarden.