Sponsoren

Een evenement als de Halve van Nijkerk kan in de huidige opzet niet bestaan zonder de steun van sponsoren. Wij zijn dan ook erg content met de huidige sponsoren die zich aan ons hebben verbonden.

Bouw Logistic Services

Het Nijkerkese familiebedrijf Bouw Logistic Services is de trotste sponsor van de Halve Marathon, sinds 2015 de titelsponsor van de halve marathon. Het bedrijf is in 80 jaar gegroeid tot een specialist in transport en warehousing. Vanuit het centraal gelegen Nijkerk verzorgen wij voor onze klanten voortransport, opslag en distributie van grondstoffen en eindproducten. Zij kunnen rekenen op de beste afhandeling van hun goederenstroom – in de breedste zin van het woord.

Bouw Logistic Services heeft oplossingen voor alle logistieke wensen, komt afspraken na en beoogt een structurele samenwerking. Het bedrijf heeft daarvoor het beste equipment ter beschikking, moderne warehouses en betrokken medewerkers.

Bouw Logistic Services

Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods is in 2016 sponsor van de Business Run. Vreugdenhil heeft begin dit jaar haar nieuwe hoofdkantoor geopend in Nijkerk, een bijzonder mooi en duurzaam kantoor, gelegen aan de A28.

Rabobank Randmeren

Rabobank Randmeren is in 2017 titelsponsor van de 10km en zal ook hulp bieden aan de organisaties middels de inzet van een aantal vrijwilligers. De Rabobank laat hiermee wederom zien midden in de samenleving van Nijkerk te staan.

Univé Midden-Nederland

Univé sponsort de 5km van de Halve van Nijkerk.
In het Univé kantoor in Nijkerk treft u alle diensten van Univé en haar dochterondernemingen onder één dak: verzekeringen, makelaardij en hypotheken. Onze deskundige adviseurs helpen u graag en de koffie en thee staan voor u klaar.

Ekris

Ekris verzorgt net zoals in 2013 en 2015 de klokauto en de auto’s voor de organisatie. Ekris is uw BMW en Mini dealer in Nijkerk.

Covebo Uitzendgroep

Covebo Uitzendgroep. Onze naam zegt het al. Wij zenden mensen uit, werven én selecteren. Met een netwerk van 15 vestigingen in Nederland, Polen en Duitsland en partners in België en Hongarije is Covebo al 14 jaar een toonaangevende uitzendgroep in internationale arbeidsbemiddeling. Met dagelijks zo’n 2.500 uitzendkrachten aan het werk bij onze klanten, behoren wij tot de top 20 uitzendbureaus van Nederland. Kennis van de lokale arbeidsmarkt en onze uitgebreide certificeringen garanderen een vlekkeloze dienstverlening.

Covebo Uitzendgroep sponsort in 2016 alle vrijwilligers die de Halve van Nijkerk mogelijk maken.

Jumbo Veltink

Jumbo Veltink is supplying partner van de Halve van Nijkerk. Jumbo Veltink is gevestigd aan het nieuwe Molenplein, de nieuwe startlocatie voor de Halve van Nijkerk.

MTH Nijkerk

MTH Nijkerk is sterk verbonden met Nijkerk. Om u dichtbij te ondersteunen.

Sterk in Nijkerk, dat zijn wij. Ondanks dat we virtueel aanwezig zijn, kunnen wij u met ons Nijkerkse team van accountants en adviseurs prima van dienst zijn.

Van accountancy, financieel advies, belastingadvies tot advies inzake personeel en salarisadministratie: met MTH Nijkerk halen klanten een veelzijdige partner in huis.

MTH is al sinds de tachtiger jaren een actieve speler in de regio. Wij zijn gegroeid tot een toonaangevende full service accountants- en adviesorganisatie met een sterke focus op advisering van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren, non-profit instellingen en particulieren.

Co-Creatie Buro

Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail. Het ontwikkelen en organiseren van merkbeleving en retailcommunicatie is al bijna 30 jaar ons vak. Met een flexibele, daadkrachtige en enthousiaste denkwijze maken wij merken herkenbaar.

Sport-inn Putten

Sport-inn Putten is dé sportzaak in de regio. Sport-inn is gelegen in het centrum van Putten en makkelijk bereikbaar. De medewerkers hebben kennis van zaken en kunnen je van goede adviezen voorzien.

A1 Verhuur

A1 Verhuur uit Nijkerk en Zeewolde is net zoals in 2013 als supplying partner betrokken bij de Halve van Nijkerk.

A1 Verhuur staat voor ouderwetse service. “Ons volledige verhuurassortiment staat op de website, maar wij vinden het prettig om persoonlijk contact te onderhouden met de klant. We kunnen dan informeren wat ze precies nodig hebben en hen adviseren bij de keuze voor het juiste materieel.”

Flexibiliteit en servicegerichtheid staat hoog in ons vaandel en we denken altijd mee over de beste oplossing die tot een optimaal resultaat leidt. Wij nemen de klanten de zorg uit handen en gaan aan de slag om alles te regelen, ongeacht wat ze willen hebben.’ A1 Verhuur volgt de ontwikkelingen op de verhuurmarkt op de voet en heeft daarom altijd moderne en professionele machines in huis.

M&M The Next

M&M The Next verzorgt de warming-up voorafgaande aan de verschillende afstanden van de Halve van Nijkerk.

M&M The Next, is de sportschool voor Nijkerk en Amersfoort Vathorst met een resultaatgarantie. Volledige klimaatbeheersing en de unieke Milon Cirkel: 2x per 10 dagen 35 minuten trainen!
Sportschool M&M The Next onderscheidt zich met fitness in Nijkerk verder in:

  • Kennismaken met een Gratis Proefmaand Fitness Nijkerk (meer dan 300 x aangevraagd in Nijkerk!!)
  • Gegarandeerd resultaat: Niet goed? Geld terug!
  • Langste openingstijden in Nijkerk
  • Doorlopende begeleiding tijdens sporten
  • Trainingsschema’s op maat gemaakt
  • VES gecertificeerd sportcentrum: behoort tot de beste 100 fitnesscentra van Nederland
  • Gratis kinderopvang

Stimon

Stichting Motortoerisme Nederland (STIMON) is al jaren partner van de Halve van Nijkerk. Zij begeleiden de deelnemers aan de Halve van Nijkerk, zodat zij vrij baan hebben over het parcours. De motorrijders van Stimon gaan niet over een nacht ijs, zij bereiden de routes goed voor en adviseren de organisatie over de mogelijke knelpunten.

Fysiotherapiepraktijk Corlaer

Fysiotherapiepraktijk Corlaer is supplying partner van de Halve van Nijkerk. De praktijk zorgt ervoor dat de deelnemers na afloop een welverdiende massage kunnen krijgen en daarmee hopelijk sneller herstellen van hun inspanning in Nijkerk.

Fysiotherapiepraktijk Corlaer is een PlusPraktijk. Wij voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar wij gaan een stapje verder. Met aanvullende programma’s bijvoorbeeld. Of met het inzichtelijk maken van kwaliteit. Zo kan onze praktijk eenvoudig vergeleken worden met andere praktijken. Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en het in kaart brengen van de klachten, het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen van onze praktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd.Er zijn in Nederland zo’n 6500 fysiotherapiepraktijken, een kleine 7% daarvan mag zich PlusPraktijk noemen.

Uw bedrijfsnaam hier?

Naast uw logo kan hier kan uw tekst als partner of sponsor komen! Wij bieden een aantal standaard sponsor pakketen aan, maar uiteraard is er ook maatwerk mogelijk. Neem contact op met Eddie Wassink via 06-81153568 of info@halvevannijkerk.nl voor meer informatie.

Stichting Halve van Nijkerk
Gevestigd in het kantoor van WE-link
Holkerstraat 46
3861 CE Nijkerk

info@halvevannijkerk.nl
KvK: 62511149
BTW-nummer: NL854846670.B01
Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Logo Halve van Nijkerk
Sponsoren en partners
Sponsoren en partners
Sponsoren en partners
Contact informatie
Stichting Halve van Nijkerk
Gevestigd in het kantoor van WE-link
Holkerstraat 46
3861 CE Nijkerk
info@halvevannijkerk.nl
KvK: 62511149 BTW-nummer: NL854846670.B01