Sponsoren

Een evenement als de Halve van Nijkerk kan in de huidige opzet niet bestaan zonder de steun van sponsoren. Wij zijn dan ook erg content met de huidige sponsoren die zich aan ons hebben verbonden.

Bouw Logistic Services

Het Nijkerkese familiebedrijf Bouw Logistic Services is de trotste sponsor van de Halve Marathon, sinds 2015 de titelsponsor van de halve marathon. Vanaf 2020 gaat de Halve van Nijkerk door het leven als ‘Bouw Logistics Halve van Nijkerk’. Het bedrijf is in 80 jaar gegroeid tot een specialist in transport en warehousing. Vanuit het centraal gelegen Nijkerk verzorgen wij voor onze klanten voortransport, opslag en distributie van grondstoffen en eindproducten. Zij kunnen rekenen op de beste afhandeling van hun goederenstroom – in de breedste zin van het woord.

Bouw Logistic Services heeft oplossingen voor alle logistieke wensen, komt afspraken na en beoogt een structurele samenwerking. Het bedrijf heeft daarvoor het beste equipment ter beschikking, moderne warehouses en betrokken medewerkers.

Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods is 4 jaar sponsor van de Business Run geweest. Sinds 2020 zijn zij veranderd in een naamgevend sponsor voor de 10km. Vreugdenhil haar nieuwe hoofdkantoor geopend in Nijkerk, een bijzonder mooi en duurzaam kantoor, gelegen aan de A28.

Rabobank Randmeren

Rabobank Randmeren is 3 jaar titelsponsor geweest van de 10km. In 2020 zijn zij trotste sponsor van de 5km. Ook zullen zij hulp bieden aan de organisaties middels de inzet van een aantal vrijwilligers. De Rabobank laat hiermee wederom zien midden in de samenleving van Nijkerk te staan.

Univé Midden-Nederland

Univé sponsort de Bouw Logistics Halve van Nijkerk.
In het Univé kantoor in Nijkerk treft u alle diensten van Univé en haar dochterondernemingen onder één dak: verzekeringen, makelaardij en hypotheken. Onze deskundige adviseurs helpen u graag en de koffie en thee staan voor u klaar.

Ekris

Ekris verzorgt net zoals in 2013 en 2015 de klokauto en de auto’s voor de organisatie. Ekris is uw BMW en Mini dealer in Nijkerk.

Covebo Uitzendgroep

Covebo Uitzendgroep. Onze naam zegt het al. Wij zenden mensen uit, werven én selecteren. Met een netwerk van 15 vestigingen in Nederland, Polen en Duitsland en partners in België en Hongarije is Covebo al 14 jaar een toonaangevende uitzendgroep in internationale arbeidsbemiddeling. Met dagelijks zo’n 2.500 uitzendkrachten aan het werk bij onze klanten, behoren wij tot de top 20 uitzendbureaus van Nederland. Kennis van de lokale arbeidsmarkt en onze uitgebreide certificeringen garanderen een vlekkeloze dienstverlening.

Covebo Uitzendgroep sponsort in 2016 alle vrijwilligers die de Bouw Logistics Halve van Nijkerk mogelijk maken.

Jumbo Veltink

Jumbo Veltink is supplying partner van de Bouw Logistics Halve van Nijkerk. Jumbo Veltink is gevestigd aan het nieuwe Molenplein, de nieuwe startlocatie voor de Halve van Nijkerk.

MTH accountants / adviseurs

Mth is sterk verbonden met Nijkerk. Van accountancy, financieel advies en belastingadvies tot advies inzake personeel en salarisadministratie: met mth halen ondernemers een veelzijdige partner in huis.

Mth is al sinds de tachtiger jaren een actieve speler in de regio. Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevende full service accountants- en adviesorganisatie met een sterke focus op advisering van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren, non-profit instellingen en particulieren.

EE | Accommodations

EE | Accommodations, expert en adviseur op gebied van arbeidsmigrantenhuisvesting en 1 van de top huisvesters van arbeidsmigranten in Nederland, zet zich in om werkgevers te ontlasten en goede en gereguleerde huisvesting aan te bieden aan arbeidsmigranten. Behalve advies en huisvesting verzorgen zij het volledige beheer van diverse (groeps)accommodaties voor andere huisvesters. EE | Accommodations heeft in de rol van projectontwikkelaar ook de bouw van meerdere groepsaccommodaties kunnen faciliteren. Met de Quickscan van EE | Accommodations kunnen gemeenten snel inzicht krijgen in de huidige stand van zaken rondom het thema arbeidsmigrantenhuisvesting en kan een basis gelegd worden voor een vlotte en constructieve lange termijn oplossing waar zowel gemeente als bedrijven, omwonenden en arbeidsmigranten bij gebaat zijn.

4-sterren designhotel De Roode Schuur

Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe vindt u Hotel De Roode Schuur. Met 60 kamers  is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt. De naam De Roode Schuur danken we aan de boerderij die hier decennia lang heeft gestaan. Deze boerderij bevatte namelijk een schuurtje met een rood dak en aangezien het gesitueerd was aan de rand van Nijkerk en aan de hoofdweg van destijds ligt, werd het een herkenningspunt.  Sindsdien hebben veel veranderingen plaatsgevonden, maar is de naam altijd gebleven.

Moeke Nijkerk

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. ‘Ik zit even bij Moeke’ is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen.

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke’s tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

Corona Sneltest Point Nijkerk

SNEL EN BETROUWBAAR TESTEN OP COVID-19
 • PCR test voor 12:00 uur afgenomen, op dezelfde dag uitslag
 • PCR test inclusief reiscertificaat (Engels)
 • Sneltesten GGD/RIVM + CE gevalideerd
 • Uitslag sneltest binnen 15 minuten
 • Medisch toezicht door arts Theo Kessels
 • Geen wachttijden
 • Meerdere testlocaties in Nederland
 • Locatie in Nijkerk: Edisonstraat 13c
 • Locatie Nijkerk: 7 per week geopend
 • Maak een afspraak via coronasneltestpoint.nl

Werkgevers kunnen hun werknemers gratis laten testen op COVID-19 via een speciale regeling van het ministerie van VWS. Lees meer via zakelijk.coronasneltestpoint.nl

Heijmans Huizen

Heijmans speelt als integraal bedrijf in op de groeiende vraag naar totaaloplossingen. De keuze voor een integraal bedrijf betekent dat zij, net als bij hun start in 1923, onder één sterk merk opereren: Heijmans. Sinds 1 januari 2015 voert Vos & Teeuwissen in Huizen de naam Heijmans. Zij zijn onlosmakelijk verbonden met de huizenbouw in Nijkerk, waaronder diverse projecten in de Doornsteeg. Zij hebben zich daarom als wijksponsor verbonden aan de Bouw Logistics Halve van Nijkerk!

Sport-inn Putten

Sport-inn Putten is dé sportzaak in de regio. Sport-inn is gelegen in het centrum van Putten en makkelijk bereikbaar. De medewerkers hebben kennis van zaken en kunnen je van goede adviezen voorzien.

M&M The Next

M&M The Next verzorgt de warming-up voorafgaande aan de verschillende afstanden van de Bouw Logistics Halve van Nijkerk.

M&M The Next, is de sportschool voor Nijkerk en Amersfoort Vathorst met een resultaatgarantie. Volledige klimaatbeheersing en de unieke Milon Cirkel: 2x per 10 dagen 35 minuten trainen!
Sportschool M&M The Next onderscheidt zich met fitness in Nijkerk verder in:

 • Kennismaken met een Gratis Proefmaand Fitness Nijkerk (meer dan 300 x aangevraagd in Nijkerk!!)
 • Gegarandeerd resultaat: Niet goed? Geld terug!
 • Langste openingstijden in Nijkerk
 • Doorlopende begeleiding tijdens sporten
 • Trainingsschema’s op maat gemaakt
 • VES gecertificeerd sportcentrum: behoort tot de beste 100 fitnesscentra van Nederland
 • Gratis kinderopvang

Stimon

Stichting Motortoerisme Nederland (STIMON) is al jaren partner van de Halve van Nijkerk. Zij begeleiden de deelnemers aan de Bouw Logistics Halve van Nijkerk, zodat zij vrij baan hebben over het parcours. De motorrijders van Stimon gaan niet over een nacht ijs, zij bereiden de routes goed voor en adviseren de organisatie over de mogelijke knelpunten.

Fysiotherapiepraktijk Corlaer

Fysiotherapiepraktijk Corlaer is supplying partner van de Bouw Logistics Halve van Nijkerk. De praktijk zorgt ervoor dat de deelnemers na afloop een welverdiende massage kunnen krijgen en daarmee hopelijk sneller herstellen van hun inspanning in Nijkerk.

Fysiotherapiepraktijk Corlaer is een PlusPraktijk. Wij voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar wij gaan een stapje verder. Met aanvullende programma’s bijvoorbeeld. Of met het inzichtelijk maken van kwaliteit. Zo kan onze praktijk eenvoudig vergeleken worden met andere praktijken. Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en het in kaart brengen van de klachten, het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen van onze praktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd.Er zijn in Nederland zo’n 6500 fysiotherapiepraktijken, een kleine 7% daarvan mag zich PlusPraktijk noemen.

Jel10 Communicatie

Jel10 Communicatie heb ik een aantal jaar terug opgezet met als doel bedrijven te ondersteunen op het gebied van communicatie. In mijn beleving hebben veel ondernemers een sterke visie over hun bedrijf en hoe zij verder kunnen ontwikkelen. Daarbij hebben zij ook ideeën over de communicatie, maar dit blijft vaak liggen door gebrek aan tijd. Met Jel10 Communicatie wil ik deze ondernemers ondersteunen om deze ideeën verder uit werken.

Als partner van de Bouw Logistics Halve van Nijkerk heeft Jel10 Communicatie de website ontwikkeld. Naast websites kun je bij mij ook terecht voor de ontwikkeling van een communicatiestrategie en/of -middelen (logo’s, visitekaartjes, brochures, en overige huisstijlartikelen). Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op, Jeltien de Jong. Ik kom graag met je in contact: jeltien@jel10communicatie.nl.

Logo Jel10 Communicatie

Lightbox

Sinds 2001 ontwerpen wij slimme en geweldige lichtconcepten voor uiteenlopende bedrijven en particulieren. Dat is waar wij goed in zijn en steeds beter in worden. Met ruim 25 creatieve specialisten ontwerpen wij out-of-the-box lichtconcepten die jouw onderneming doet groeien, of je woning eruit laat springen. Dat doen we met een mix van passie voor het vak, het delen van kennis, awesome teamwork, toffe ideeën en goede koffie.

Neem gerust een kijkje op onze website! https://lightboxx.nl

Lekker Nijkerk

‘Lekker Nijkerk, Stad vol smaak’

‘Lekker Nijkerk, Stad vol smaak’ is een citymarketing initiatief voor de binnenstad van Nijkerk. Onder deze noemer willen we Nijkerk op de kaart zetten als een aantrekkelijke plek om te verblijven, wonen en te werken; een ware trekpleister in de regio.

www.lekkernijkerk.nl

GT Reclame

Bent u op zoek naar lichtreclamegevelbeletteringautobeletteringbewegwijzering of wallcovering? Of wilt u een presentatiesysteem aanschaffen?
Maar ook voor een vlag of een bouwbord is GT Reclame uw partner. Wij bieden namelijk een totaalpakket aan Binnen- & Buitenreclame.

Tot onze werkzaamheden rekenen we het ontwerp, de ontwikkeling en de montage van uw Binnen- & Buitenreclame. Ook het periodieke onderhoud kunt u overlaten aan de monteurs van GT Reclame. Kortom, u heeft één aanspreekpunt voor al uw reclamezaken.

Uw bedrijfsnaam hier?

Naast uw logo kan hier kan uw tekst als partner of sponsor komen! Wij bieden een aantal standaard sponsor pakketen aan, maar uiteraard is er ook maatwerk mogelijk. Neem contact op met Eddie Wassink via 06-81153568 of info@halvevannijkerk.nl voor meer informatie.

Onderdeel van stichting Run#033
Halve van Nijkerk
Gevestigd in het kantoor van WE-link
Holkerstraat 46
3861 CE Nijkerk
033-2003027

info@halvevannijkerk.nl
KvK: 62511149
BTW-nummer: NL854846670.B01
Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

Logo Halve van Nijkerk
Contact informatie
Stichting Run033
Gevestigd in het kantoor van WE-link
Bellstraat 7
3861 NP Nijkerk
info@halvevannijkerk.nl
KvK: 60955260 BTW-nummer: NL854133859B01