Sponsoren

Een evenement als de Halve van Nijkerk kan in de huidige opzet niet bestaan zonder de steun van sponsoren. Wij zijn dan ook erg content met de huidige sponsoren die zich aan ons hebben verbonden.

Bouw Logistic Services

Bouw Logistic Services
Het Nijkerkese familiebedrijf Bouw Logistic Services is de trotste sponsor van de Halve Marathon, sinds 2015 de titelsponsor van de halve marathon. Het bedrijf is in 80 jaar gegroeid tot een specialist in transport en warehousing. Vanuit het centraal gelegen Nijkerk verzorgen wij voor onze klanten voortransport, opslag en distributie van grondstoffen en eindproducten. Zij kunnen rekenen op de beste afhandeling van hun goederenstroom – in de breedste zin van het woord.

Bouw Logistic Services heeft oplossingen voor alle logistieke wensen, komt afspraken na en beoogt een structurele samenwerking. Het bedrijf heeft daarvoor het beste equipment ter beschikking, moderne warehouses en betrokken medewerkers.

Vreugdenhil Dairy Foods
Vreugdenhil Dairy Foods is in 2016 sponsor van de Business Run. Vreugdenhil heeft begin dit jaar haar nieuwe hoofdkantoor geopend in Nijkerk, een bijzonder mooi en duurzaam kantoor, gelegen aan de A28.
Rabobank Randmeren
Rabobank Randmeren
Rabobank Randmeren is in 2017 titelsponsor van de 10km en zal ook hulp bieden aan de organisaties middels de inzet van een aantal vrijwilligers. De Rabobank laat hiermee wederom zien midden in de samenleving van Nijkerk te staan.


Univé Midden-Nederland
Univé sponsort de 5km van de Halve van Nijkerk.
In het Univé kantoor in Nijkerk treft u alle diensten van Univé en haar dochterondernemingen onder één dak: verzekeringen, makelaardij en hypotheken. Onze deskundige adviseurs helpen u graag en de koffie en thee staan voor u klaar.
M&M The Next
Ekris
Ekris verzorgt net zoals in 2013 en 2015 de klokauto en de auto’s voor de organisatie. Ekris is uw BMW en Mini dealer in Nijkerk.

Covebo Uitzendgroep
Covebo Uitzendgroep. Onze naam zegt het al. Wij zenden mensen uit, werven én selecteren. Met een netwerk van 15 vestigingen in Nederland, Polen en Duitsland en partners in België en Hongarije is Covebo al 14 jaar een toonaangevende uitzendgroep in internationale arbeidsbemiddeling. Met dagelijks zo’n 2.500 uitzendkrachten aan het werk bij onze klanten, behoren wij tot de top 20 uitzendbureaus van Nederland. Kennis van de lokale arbeidsmarkt en onze uitgebreide certificeringen garanderen een vlekkeloze dienstverlening.

Covebo Uitzendgroep sponsort in 2016 alle vrijwilligers die de Halve van Nijkerk mogelijk maken.


Jumbo Veltink
Jumbo Veltink is supplying partner van de Halve van Nijkerk. Jumbo Veltink is gevestigd aan het nieuwe Molenplein, de nieuwe startlocatie voor de Halve van Nijkerk.
Smits Stoffering
Van Duinkerken: Ontspannen winkelen
Vakantie, vrije tijd en sporten betekent ontspannen. Van Duinkerken beseft dat: de voorpret van de vakantie of een bergwandeling begint bij het uitkiezen van een nieuwe voortent voor de camping of het passen van een paar geschikte wandelschoenen. Het is ‘buitengewoon’ plezierig winkelen aan de Arkerpoort 1 in Nijkerk. Wij bieden een brede collectie caravans, tenten,kampeerartikelen en alles wat u maar kunt bedenken op het gebied van actieve vrijetijdsbesteding. Denk bijvoorbeeld aan materialen voor wintersporten, wandelsport en natuurlijk ook running. U kunt rustig rondstruinen en er is altijd een medewerker in de buurt voor deskundig advies. Naast een groot assortiment en een persoonlijke benadering heeft Van Duinkerken nog twee belangrijke kenmerken: kwaliteit en service.
Stichting Oogfonds Nederland
Ren de Halve van Nijkerk voor oogonderzoek!
Steeds meer mensen in Nederland worden slechtziend of blind door een oogziekte. Het Oogfonds wil deze groei stoppen en de maatschappij toegankelijk maken voor mensen met een visuele beperking. Met jouw hulp kan onmisbaar wetenschappelijk onderzoek naar oogziektes mogelijk worden gemaakt.

Ren op 21 april 2018 ook mee voor oogonderzoek!

 

 

 

 

MTH Nijkerk
MTH Nijkerk is sterk verbonden met Nijkerk. Om u dichtbij te ondersteunen.

Sterk in Nijkerk, dat zijn wij. Ondanks dat we virtueel aanwezig zijn, kunnen wij u met ons Nijkerkse team van accountants en adviseurs prima van dienst zijn.

Van accountancy, financieel advies, belastingadvies tot advies inzake personeel en salarisadministratie: met MTH Nijkerk halen klanten een veelzijdige partner in huis.

MTH is al sinds de tachtiger jaren een actieve speler in de regio. Wij zijn gegroeid tot een toonaangevende full service accountants- en adviesorganisatie met een sterke focus op advisering van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren, non-profit instellingen en particulieren.


Co-Creatie Buro
Het bureau voor visuele marketing en communicatie met een grote liefde voor retail. Het ontwikkelen en organiseren van merkbeleving en retailcommunicatie is al bijna 30 jaar ons vak. Met een flexibele, daadkrachtige en enthousiaste denkwijze maken wij merken herkenbaar.

Bronswerk Heat Transfer
In 1940 is Bronswerk Heat Transfer gestart onder de naam Möring & Steenaart NV.  Inmiddels is de naam ‘Bronswerk’ een begrip in Nijkerk. Maar ook wereldwijd! De missie van Bronswerk Heat Transfer is om voor de klant de beste oplossing te bieden voor warmtewisseling- en fluid-flow systemen. De uitdagingen die door de klant worden voorgelegd, worden vertaald in duurzame, energiezuinige en innovatieve oplossingen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Door de installaties thermodynamisch, mechanisch en economisch te optimaliseren, realiseert Bronswerk Heat Transfer de grootst mogelijke voordelen voor de klant.

Nijkerk Sportief en Gezond
In gemeente Nijkerk is het Buurtsportteam Nijkerk Sportief en Gezond actief. De buurtsportcoaches van het team ondersteunen lokale initiatieven om de Nijkerkse bevolking meer in beweging te laten komen. Mede daarom is deze samenwerking tot stand gekomen en hebben onze naam verbonden aan de Kidsrun. Op deze manier proberen we samen de Nijkerkse jeugd meer en met plezier te laten bewegen. Ook organiseren de buurtsportcoaches zelf activiteiten en ondersteunen we scholen, sportverenigingen, kinderdagverblijven en andere organisaties op hun route naar een actievere en gezondere leefstijl.
A1 Verhuur
A1 Verhuur
A1 Verhuur uit Nijkerk en Zeewolde is net zoals in 2013 als supplying partner betrokken bij de Halve van Nijkerk.

A1 Verhuur staat voor ouderwetse service. “Ons volledige verhuurassortiment staat op de website, maar wij vinden het prettig om persoonlijk contact te onderhouden met de klant. We kunnen dan informeren wat ze precies nodig hebben en hen adviseren bij de keuze voor het juiste materieel.”
Flexibiliteit en servicegerichtheid staat hoog in ons vaandel en we denken altijd mee over de beste oplossing die tot een optimaal resultaat leidt. Wij nemen de klanten de zorg uit handen en gaan aan de slag om alles te regelen, ongeacht wat ze willen hebben.’ A1 Verhuur volgt de ontwikkelingen op de verhuurmarkt op de voet en heeft daarom altijd moderne en professionele machines in huis.

M&M The Next
M&M The Next
M&M The Next verzorgt de warming-up voorafgaande aan de verschillende afstanden van de Halve van Nijkerk.

M&M The Next, is de sportschool voor Nijkerk en Amersfoort Vathorst met een resultaatgarantie. Volledige klimaatbeheersing en de unieke Milon Cirkel: 2x per 10 dagen 35 minuten trainen!
Sportschool M&M The Next onderscheidt zich met fitness in Nijkerk verder in:

  • Kennismaken met een Gratis Proefmaand Fitness Nijkerk (meer dan 300 x aangevraagd in Nijkerk!!)
  • Gegarandeerd resultaat: Niet goed? Geld terug!
  • Langste openingstijden in Nijkerk
  • Doorlopende begeleiding tijdens sporten
  • Trainingsschema’s op maat gemaakt
  • VES gecertificeerd sportcentrum: behoort tot de beste 100 fitnesscentra van Nederland
  • Gratis kinderopvang

Bokkers Catering
Bokkers Catering is partner van de Halve van Nijkerk. Naast actieve deelname, leveren zij ook een aantal tenten en meubilair voor de Halve van Nijkerk.
Fysiotherapiepraktijk
Fysiotherapiepraktijk Corlaer
Fysiotherapiepraktijk Corlaer is supplying partner van de Halve van Nijkerk. De praktijk zorgt ervoor dat de deelnemers na afloop een welverdiende massage kunnen krijgen en daarmee hopelijk sneller herstellen van hun inspanning in Nijkerk.

Fysiotherapiepraktijk Corlaer is een PlusPraktijk. Wij voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar wij gaan een stapje verder. Met aanvullende programma’s bijvoorbeeld. Of met het inzichtelijk maken van kwaliteit. Zo kan onze praktijk eenvoudig vergeleken worden met andere praktijken. Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en het in kaart brengen van de klachten, het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen van onze praktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd.Er zijn in Nederland zo’n 6500 fysiotherapiepraktijken, een kleine 7% daarvan mag zich PlusPraktijk noemen.

Anders
Anders
Anders is supplying partner van de Halve van Nijkerk. De deelnemende teams aan de Business Run kunnen bij Anders een hospitality pakket afnemen. Lees hier alles over de Business Run en de hospitality pakketten.

Onze naam zegt het al. Bij events- en feestlocatie Anders is geen feest of bedrijfsevent hetzelfde. Of het nu om een verjaardagsfeest, een receptie, een bedrijfsborrel, of een presentatie gaat. We regelen het graag. En tot in de puntjes. Anders verzorgt privé feesten en bedrijfsevents voor maximaal 80 personen en altijd inclusief catering. Je vindt Anders in het centrum van Nijkerk. We hebben een ruim terras, zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid op loopafstand.

Gemeente Nijkerk
Gemeente Nijkerk
De gemeente Nijkerk ondersteunt de Halve van Nijkerk met een subsidie bijdrage.
Uw-logo-hier1
Uw bedrijfsnaam hier?
Naast uw logo kan hier kan uw tekst als partner of sponsor komen! Wij bieden een aantal standaard sponsor pakketen aan, maar uiteraard is er ook maatwerk mogelijk. Neem contact op met Eddie Wassink via 06-81153568 of info@halvevannijkerk.nl voor meer informatie.