Businessteams

Voor € 150,= exclusief BTW kun je met je collega’s meedoen aan de Business Run tijdens de Halve van Nijkerk 2019. Indien je de voornamen van jou en je collega’s wilt laten afdrukken op de startnummers, schrijf je dan het team én de vul de namen van collega’s in voor 26 maart 2019. Inschrijvingen na 25 maart krijgen een blanco startnummer zonder voornaam erop gedrukt. Bij een wijziging in het team na 25 maart, bijvoorbeeld Piet loopt i.p.v. Jan, betekent dit dat Jan een startnummer krijgt met daarop de naam Piet gedrukt. In de uitslag komt wel Jan te staan mits doorgegeven aan de organisatie.
Een business team pakket bestaat uit de volgende elementen:

• Teamfoto die digitaal wordt nagestuurd (hoge resolutie)
  • Logovermelding op de website van de Halve van Nijkerk
  • Vijf startbewijzen voor de 5km, 10km of halve marathon
  • Opname in business team klassement van de afstand waaraan je team meedoet. De eerste drie van het team zijn bepalend voor de uitslag, een team bestaat uit maximaal vijf personen
  • Vermelding door de speaker tijdens de Halve van Nijkerk 2019

Tenslotte kun je het unieke shirt van de Halve van Nijkerk bestellen en daarop eventueel het logo van je eigen team / bedrijf laten drukken. Indien je hier interesse in hebt, neem dan contact op met Eddie Wassink via e.wassink@we-link.nl of 06-81153568. Houd er rekening mee dat het shirt tot 25 maart te bestellen is.

Ben je benieuwd welke teams zich al hebben ingeschreven? Bekijk de deelnemende businessteams.

Business Run-II